Drømmer du også om at blive grønt kørende?

Vi kan hjælpe dig med at realisere drømmen med et af markedets stærkeste lån.

I juli blev der solgt 5.933 nye elbiler. Det betyder, at elbilerne udgjorde 51,2% af det samlede salg af nye personbiler i juli – dvs. mere end halvdelen af bilsalget. Så stor en andel har vi kun set én gang før – det var i december 2023. 

Vi har for nylig sat prisen ned på vores lån til elbiler

I Arbejdernes Landsbank støtter vi op om den grønne omstilling. Vi vil gerne gøre mere for at forbedre miljøet og klimaet. Det kommer bl.a. til udtryk gennem vores attraktive grønne billån, som vi tilbyder i samarbejde med AL Finans. Elbiler er med at til reducere CO2-udledning, hvorfor vi tilbyder lån til elbiler til en attraktiv rente og lave etab­le­rings­ge­by­rer. 

Skal vi hjælpe dig? 

Ønsker du ligesom mange andre også at skifte din benzin- eller dieselbil ud med en elbil, kan vi hjælpe dig med et billigt og attraktivt lån.  

Du kan læse om fordelene ved at få en elbil her - og derudover få overblik over dine muligheder ved at benytte vores låneberegner, som giver dig indsigt i dine månedlige ydelser, renter og samlede omkostninger. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 38 48 48 48, så tager vi gerne en snak med dig om dine muligheder. .   

 

 

Relaterede artikler